diensten

Zelf-ontwikkeling

Hier vind je alle diensten die ik aanbied rondom zelfontwikkeling. Neem gerust even contact met mij op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Vrouw zijn

Voor vrouwen die meer willen voelen wat goed voor ze is.

Natuurwandeling

Beleef de natuur op een andere manier.

Nooit meer pleasen

Verlos jezelf van please-gedrag en ontdek een nieuwe jij.

Vrouw zijn in deze wereld

Vraag jij je ook wel eens af “Hoe zit dat nu toch met mij?” Ben je niet volledig in contact met jezelf? Zit er iets dwars? iets dat voelt als 'mweh', iets dat 'zeurt', het voelt gewoon niet fijn?

Dan kan ik je vertellen: je bent niet de enige. En, nog belangrijker, het kan anders! Je kunt je eigen blije ik weer helemaal ont - dekken.

Hoe? Ik helpt je in 3 (tot maximaal 6) sessies je blije zelf weer te vinden. Ik begeleid je in een veilige omgeving van A tot Z. Je zult versteld staan van de kracht die al in jou zit!

Natuurwandeling

Jullie kennen elkaar al geruime tijd als vrienden of collega’s en zijn nieuwsgierig naar wat er meer is. De helende kracht van de Aarde onder je blote voeten bijvoorbeeld. Zou je dit wel eens willen ervaren? De kracht van de natuur op een andere manier? Je door de elementen laten leiden onder begeleiding? Dat kan. Ook 1 op 1 natuurlijk.

Ik ben graag jouw gids op een stukje van jouw levens pad. Ervaar hoe jij zelf een onderdeel bent van een groter (magisch) geheel.

PLEASE, nooit meer pleasen

Voel je je niet goed genoeg? Denk je vaak “Wat zouden ze van me denken of vinden”? Kan je moeilijk 'nee' zeggen? Dan doe je zeer waarschijnlijk aan pleasen. Grote kans dat je dan jezelf vaak voorbij loopt. Dat je te druk bent en wellicht ook vaak moe.

Ik ben gediplomeerd hypnotherapeut en begeleid je om deze constructie van jezelf of dit gedrag te transformeren in gedrag dat je wel dient. In 3 sessies (maximaal 6) heb jij je probleem getransformeerd.
Want, om maar met Edwin Selij te spreken: 'je hebt t niet, je doet het'..

Is dat dan niet moeilijk? Nee, dat is helemaal niet moeilijk, ik heb het zelf ook gedaan. Ik denk zelfs dat je nog nooit in je leven zoiets 'makkelijks' hebt gedaan als dit. Hierna is je leven verandert. Het zal je verbazen.

Reserveer direct online een afspraak met Anne Natuurlijk via de onderstaande linkjes.
Onderwerp
Onderwerp
Onderwerp
Eerst even