diensten

Koken & Eten

Hier vind je alle diensten die ik aanbied rondom koken en eten. Neem gerust even contact met mij op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Neem mij mee

Als Retreat Chef, op jouw seminar, workshop of cursus.

Huur mij in

Laat je ont-zorgen wanneer jij wat te vieren hebt of er helemaal met alle aandacht voor jouw gasten wilt zijn.

Gezellig samen

Met je vrienden, familie of vrienden iets lekkers maken.

Teambuilding

Verras je collega's op een manier die jullie teamspirit gaat versterken.

Neem mij mee als retreat-chef

Organiseer jij een retraite, workshop of seminar ergens in Nederland of daarbuiten en wil je je cliënten/gasten volledig in de watten leggen met gezond en lekker plantaardig eten en drinken? Gun je ze het beste van het beste, want dat lever jijzelf ook? Wil je dat alles klopt, dat alles op elkaar is afgestemd tijdens jouw retraite, workshop of seminar?

Huur mij dan in en ik regel alles voor je. Ik ben er met al mijn aandacht voor jou en jouw cliënten of gasten voor zo lang als jouw evenement duurt. Ik ont-zorg jou volledig op het gebied van eten en drinken. Alles wordt puur, vers, vegetarisch, biologisch en met Liefde gemaakt.

Nodig mij uit op jouw (zakelijke) evenement

Krijg je een huis of een zaak vol gasten maar heb je echt geen tijd (of zin) om je energie te steken in het eten regelen, maken en alles daaromheen. Zie je er tegenop, maar hou je wel van de gezelligheid van samen eten in je eigen vertrouwde, persoonlijke omgeving op je eigen servies en wil je je gasten, cliënten of zakenrelaties eens verrassen met een super lekkere en verantwoorde maaltijd? Maar heb je geen idee hoe - wat – wie - waar? 

Huur mij dan in en ik regelt alles voor je van A tot Z.
Op jouw locatie. Ik kan zelfs mooi servies meebrengen als je dat wilt. Ik zorg voor een mooie en supergezonde vegetarische, lunch of diner. Helemaal afgestemd op jouw wensen, waar dan ook. 

Gezellig samen

Samen met je vriendinnen, vrienden en/of familie iets creëren? Samen koken, samen iets nieuws leren? Geef een cadeautje aan jezelf en aan de mensen die je liefhebt. Ben jij daar aan toe?

Kom dan bij Anne Natuurlijk! Ik neem je mee in de wereld van puur plantaardig koken en 'koken met wat er is'. Wil je bijvoorbeeld zonder suikers iets leren maken of leren foodpreppen? Of juist alle remmen los? Alles kan! Nou ja, bijna alles. Ik ben van veel markten thuis.

Alles wat je maakt en krijgt is vers van het land en bijna altijd uit de buurt. 100% Biologisch en zonder geraffineerde suikers. Ik neem je mee op jouw unieke kookpad en leer je iets bijzonders te creëren. Het maakt niet uit of je veel of weinig ervaring in de keuken hebt, je zult hoe dan ook een geweldige tijd hebben samen!

Teambuilding

Zoek je een leuk en gezellig uitje met je team? Een bijzondere manier om iemand uit jouw team of groep te bedanken of in het zonnetje te zetten? Kom dan samen rond de tafel zitten bij mij en laat je meevoeren met je team of collega’s en kom samen in actie.

Leer je collega eens van een heel andere kant kennen omdat je ineens samenwerkt aan een maaltijd of een lekkere soep, een mooie taart of misschien heb je zelf een bijzondere wens waar ik je bij ga begeleiden met mijn ervaring op kookgebied.

Je gaat als team het verschil maken. Je zult merken dat jullie groepsdynamiek gegarandeerd verbetert.

Reserveer direct online een afspraak met Anne Natuurlijk via de onderstaande linkjes.
Onderwerp
Onderwerp
Onderwerp
Onderwerp
Eerst even