Over Anne Natuurlijk

Mijn leven is veelzijdig en kleurrijk. Vanaf de start van mijn werkzame leven ben ik al zelfstandig ondernemer. Opgeleid als beeldend vormgever heb ik veel Horeca en Woonhuis interieurs getransformeerd door het hele land.

Daarnaast heeft gezond en vooral lekker eten altijd centraal gestaan in mijn hele leven. Het maakt mij blij en dankbaar als ik met prachtige producten een heerlijke maaltijd kan bereiden. Het heeft me ook veel geleerd; dat voeding je medicijn is. Je kunt heel veel oplossen aan gezondheidsklachten door gezonder te gaan eten. Ook bij mij is dit nl. gebeurd. Artsen konden me niet helpen. Door anders te gaan eten heb ik zelf de jarenlange pijnen in m'n gewrichten opgelost.

De afgelopen tijd heb ik me meer en meer verdiept in persoonlijke ontwikkeling. Dit door middel van familieopstellingen, lichaamswerk, de vijf elementen leer, Praktische Chinese Geneeskunde en Hypnotherapie.

Maar je kunt nog zo gezond eten en leven, als je je mind voedt met ongezonde gedachtepatronen, hoe gezond ben je dan werkelijk? Zo ontdekte ik dat naast voeding voor je lichaam de voeding voor de geest net zo belangrijk is. Misschien zelfs wel het aller belangrijkste? Ik ont-dekte de kracht van Hypnotherapie.
Inmiddels ben ik dan ook als hypnotherapeut werkzaam en dat voelt als thuiskomen. Ik verbind nu de 3 hoofdroutes van mijn leven in mijn onderneming, met als doel om mensen te begeleiden en te inspireren naar gezondheid van lichaam en geest!

Reserveer direct online een afspraak met Anne Natuurlijk via de onderstaande linkjes.
Onderwerp
Onderwerp
Onderwerp
Eerst even