diensten

Thuiskomen

Hier vind je alle diensten die ik aanbied rondom echt thuiskomen bij jezelf. Neem gerust even contact met mij op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Slank huis

Een huis dat (bij) jou past

Droomkeuken

Maakt koken een feestje

Formidable

Van huis naar thuis

Een slank huis

Je hebt het goed op vele vlakken en toch lukt het je niet je huis te laten voelen als jouw thuis. Weet je hoe groot de rol van je omgeving is op jouw welbevinden? Want je omgeving beïnvloed jouw gedrag. Dus hoe zou het zijn als jouw leefomgeving wel precies past bij wie je wilt zijn? Dat jouw gedrag daardoor positief beïnvloed wordt? Dat je gedrag gaat passen bij jouw ideale Zelf.

Ik heb van thuiskomen mijn vak gemaakt.
Ik heb jarenlange ervaring op het gebied van interieur en persoonlijkheid en jij kunt daar profijt van hebben!

Ik onderzoek samen met jou en begeleid je naar jouw slanke/liefdevolle-Zelf in jouw ideale huis en maakt een persoonlijk maatplan voor je, zodat jouw huis je straks past als een maatpak.

Gemaakt door de beste kleermaker van de stad. Hoe zou je je dan voelen?

Jouw droomkeuken

De keuken is het centrum van je huis en je worstelt al een tijdje met de vraag hoe kan ik gezonder en gevarieerder eten?
Ik sla de brug tussen voeding en interieur. Ik help en begeleid je in een traject van minimaal 3 maanden om tot een gezondere leefstijl te komen. Wat voor eten maak jij? Hoe ziet jouw keuken er nu uit?

Ik neem je mee op safari door je eigen keuken. Door je koelkast, vriezer en voorraadkast. Ik neem je mee op ont-dekkingstocht in je mindset, naar je zolderkamer. Maar ik kijk ook zeker naar jouw basis, de fundering.

Alles wat nodig is komt aan bod voor het grote onderhoud zodat jij uiteindelijk je ware zelf kunt zijn in jouw droomkeuken.

Formidable

Jij bent iemand die alles tot in de puntjes geregeld wil hebben. Alleen het beste is goed genoeg. My home is my castle - dat gevoel. Met minder neem je geen genoegen. Zodat jij jouw beste zelf kunt leven in jouw eigen huis. Geen concessies. Een frisse wind door je hele huis zowel van binnen als van buiten.

Is dat wat je zoekt? Dan heb je mij een tijdje over de vloer, helemaal voor jou en jouw castle. Alle aandacht voor jou om jouw huis tot jouw ‘Formidable’ te transformeren.
Maatwerk tot in de details, mooier wordt het niet. Dit is echt ‘Haute Couture’.

Reserveer direct online een afspraak met Anne Natuurlijk via de onderstaande linkjes.
Eerst even